Újabb dupla SBC-vel gazdagodtunk! Cyprien a FIFA 17-es Ligue 1 TOTS csapatának emlékére kapta ezt a bitang lapot.

Ismét egy Prémium kategóriás SBC érkezett. A játékosok tegnap este 7 órakor dupla dózist kaptak Cyprien kártyáiból. Ez azért meglepő, hiszen a liga SBC-be is Cyprien volt kiváltható a Winter Refresh során. Ezúttal egy 88-as és egy 91-es lapot kapott.

A 88-as lapjához nagyjából 80 ezer zsetonra lesz szükségünk. Halványzöld nagyjából minden statisztikája. A lap hátránya a 3 csillagos gyengébbik láb és 78-as reakció. A Winter Refresh laphoz képest alig ad valami pluszt, így semmiképp se éri meg leváltani erre a lapra.

A Prémium kategóriás, viszont egy vadállat. Nagyjából 250 ezer zseton környékén mozog. A WF ugyanúgy 3 csillagos, és a Workrate itt is csak Medium/Medium. Ezeket áthidalva, szinte tökéletes a lap. Minden kulcsstatisztikája magas, és chemytől függően, olyan helyre építhetjük be, ahova szeretnénk. Nagyon szeretem az ilyen fajta megoldásokat, mikor egy játékos szinte bárhova beépíthető. A nemzetiségével lehet játszani, hiszen francia. Emellett külön plusz pont, hogy Atalhoz strong linket ad.

Cyprien

Mit ajánlok? A prémium kategóriás abszolút megéri! Ha követed a metát, akkor Atal mellé nagyon jól fog jönni ez a lap. Ha már megvan a WR Cyprien, szerintem csak a Prémiumra cseréld le, a 88-as lapra nem éri meg.

Én mindenképp elhozom a csapatomba Cyprient. Kanté jól szolgált, de megnézzük, hogy ez a lap mire lesz képes.

Nektek, hogy tetszik a Francia?

×