Ismét rosszkor frissült a PlayStation Store. Sikerült bőven a második szezon vége előtt lebuktatni a Fortnite legújabb szezonjának hivatalos ikonját.

Az istenért sem akar végetérni az aktuális Fortnite szezon. Úgy fest, hogy mostanában az a módi a kiadónál, hogy a végtelenségig húzzák az évadokat. A Chapter 2 első szezonja a Fortnite történetének leghosszabbja volt, a Season 2 végét pedig hivatalosan már kétszer tolták el. Ha minden igaz most tényleg érkezik a zárás, június 11-én fut majd be a harmadik szezon.

Ezt pedig elő kell készíteni, a Doomsday Device eseménye fogja felvezetni az új történetszálat. A legtöbb kiszivárgott információ alapján lesz olyan pályarész, amit teljesen el fog lepni a víz az esemény után. Mindamellett, hogy a forrásfájlok szerint ez valós információnak bizonyul, egészen addig, amíg meg nem történik, nem kezeljük készpénzként a dolgot.

A PlayStation Store viszont nagyon azt szeretné, hogy komolyan vegyük. A Fortnite új ikont kapott az üzletben, ez esetben bőven idő előtt. A Fortnite Season 3 ikonja egy rövid idő erejéig megtekinthető volt az oldalon, s jól látszik, a víz tényleg domináns játékelem lesz a következő szezonban.

 

Az új képen a Battle Bus-onkívül csak egy kisebb sziget és egy hatalmas víztükör látszik. Fel lehet tehát készülni a víz alatti csatákra, így már 90%-ig meg vagyunk győződve arról, hogy igaznak fognak bizonyulni a kiszivárgott információk.

Azt még nem tudni, hogy pontosan mennyire szeretné ezzel átrendezni az Epic Games a Fortnite játékmenetét, ám az biztos, hogy bőven lesz mit megszokni szűk két hét múlva.

Borító: Dexero

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×