A holland és kínai bajnokság után Amerikába utazunk, ahol az MLS és a LATAM régió csapataival ismerkedhetünk meg. Lássuk mit hozott a TOTSSF.

Előző hét hétfőn a holland és kínai liga TOTSSF csapata köszöntött be hozzánk. Egy nagyon jó középpályást objevtiven keresztül, többit pedig SBC formájában vagy csomagokból húzhattuk be.  Ezúttal is két liga legjobbjai érkeztek  meg hozzánk. Köszöntsétek az MLS és a LATAM régió legjobb játékosait.

Latam

Mivel egyre közeleg a Team of The Season So Far vége, így az EA hajlandó volt kicsit meggyorsítani a tempót. A szokásos egy helyet ismét kettő liga érkezik. A CONMEBOL alatt rengeteg új játékossal gazdagodtunk a régióból, melyeket  a mostani TOTSSF csapatokkal összekapcsolva bitang jó brigádokat építhetünk. Emellett rengeteg erős MLS supersub szokott érkezni, akik azért a hajrában szeretnek meglepetést okozni.

Na de itt a 7 óra lássuk, hogy miket rejt számunkra az amerikai álom. Itt az MLS TOTSSF csapata:

 

Ez pedig itt a LATAM régió legjobbjai:

 

A játékosok jövő hét hétfő este 7 óráig elérhetőek a pakkokban. A két liga játékosai a Ligue 1 játékosaival együtt kerül a player pickek közé. A hét során pedig játékos SBC-k, Upgrade pakkok, valamint garantált játékosok is várni fogják a grindolókat, így figyeljetek a lejárati dátumokra, valamint arra, hogy mire és hogyan osztjátok be a pénzt!

Nektek valamelyik lap szimpatikus a felhozatal közül?

×