Bár sokan egy bizonyos Sabine érkezésére vártak, a Riot hivatalos accountján jelentette be, hogy a játék 11. ügynöke Reyna lesz.

Egész tegnapig úgy tűnt, hogy Sabine-t mutatják be. Az éjjel megosztott új videóból egyértelműen kiderül, ki ez a Reyna, és mik a képességei.

Nemcsak ez a videó látott napvilágot, hanem a redditen egy kiszivárgott spanyol nyelvű bemutató a képességeket részleteiben is leírja. Ez alapján Reyna passzívja, hogy minden legyőzött ellenfél egy lila gömböt hagy maga után. Ezeket Q-val begyűjtve visszatölthetjük az életerőnket, E-vel begyűjtve pedig sebezhetetlenné válunk egy rövid ideig (nem tudni, pontosan meddig).

A C képességgel küldhetjük ki a videóban is látható, Szauron szemére hajazó nagy lila gömböt. Ez a szem minden játékost elvakítja, akinek a látómezejében benne van, kivéve az azt felküldő Reynát, és néhány másodpercig marad aktív.

Reyna ultija lecsökkenti a képességek visszatöltési idejét, és növeli a tüzelési sebességet, mint Brimstone stim beacon-je. Ha viszont az összegyűjthető gombokkal és a sebezhetetlenséget adó E-vel kombináljuk, akkor effektíve láthatatlanná tesz minket.

Reyna abilities reveal from r/VALORANT

Elsőre papíron elképesztően erősnek hangzik az új ügynök, de azért érdemes egyelőre még óvatosa kezelni az információt. Rengeteg olyan példa volt már a LoL történelmében, hogy egy új hős leírása alapján megállíthatatlannak tűnt, aztán a játék során derült ki, hogy csak specifikus helyzetekben lehet igazán kihasználni.

Első olvasásra azonban mindenképp látszik, hogy Reyna azok számára lesz majd jó választás, akik szeretik a szóló kockázatos taktikákat, hiszen rengeteg olyan képessége van, amellyel ki tud menekülni nehéz helyzetekből, és relatíve kevés olyan abilityt-t kapott, ami a csapattársaknak ad bármit.

×