Pletykák szerint a 2020-as Call of Duty: Black Ops valószínűleg szintén épít a korábbi játékokra, így visszahoz jól ismert helyszíneket is.

A 2019-es Call of Duty: Modern Warfare igyekezett számtalan elemet, játékmódot, karaktert visszahozni a korábbi nagy sikert aratott CoD címekből. Úgy tűnik, hogy a siker egyértelműen azt mutatja, hogy erre igen is igénye van a játékosoknak.

Pletykák szerint ez nem lesz másképp a következő Call of Duty játék, a Cold War esetében sem. Persze egyelőre még az is csak pletyka és szivárgás, hogy a játék a Cold War alcímet viseli majd.

Sokan most úgy gondolják, hogy a játék a Black Ops 1 folytatása lesz, így több (legalább 4) jól ismert map is helyet kap majd a helyszínek között.

 

A „LongSensation” elnevezésű Twitter-fiók szerint (amelynek fiókját nemrég törölték) a Jungle, Summit, Firing Range és Nuketown mapok lesznek játszhatók az új részben. Ugyanez a Twitter oldal azt is mondta, hogy a játékban nem lesz Battle Royale mód, hanem ugyanúgy elérhető lesz a Warzone.

Persze sajnos ezeknek a kijelentéseknek nehéz hitelt adni, hiszen egyelőre az Activision nem jelentett be semmit. Ha viszont van alapja annak, amit állítanak, a Black Ops rajongók biztosan jól járnak majd. Ki tudja, talán jól ismert játékmódok is visszatérnek: mint például a zombi mód.

Te megveszed a következő Call of Duty játékot?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×