Változik a League of Legends egyik elemi pályája. Az Infernal Riften módosítanak a fejlesztők, szerencsére pozitív irányba.

A League of Legends legutóbbi komoly pályaátalakításának végeredményeképp megérkezett a sárkányok által átformálható dzsungel. Minden mérkőzés harmadik elemi sárkánya dönti el, hogy milyen stílusú lesz az adott pálya. Onnantól kezdve nemcsak, hogy átalakul a map, hanem a sárkányok is kizárólag abból a típusból érkeznek egészen az Elder Drake-ig.

Minden Elemental Rift hordoz magával valami bónuszt. A Cloud esetében mozgási sebességet gyorsító zónák jelennek meg, az Ocean új bokrokat növeszt, az Infernal pedig ledönt bizonyos falakat, míg a Mountain felhúz néhány extrát.

 

Az Infernal Rift hamarosan buffot fog kapni, új Blast Cone-ok fognak megjelenni a hatására a pályán. A szélső ösvényeken lévő kiszögellésekben, valamint a bázisok mellett is meg fognak jelenni a furcsa növények. Ezzel új lehetőségeket adva a játékosoknak a kreatív játékra.

A szóban forgó módosítás kizárólag az Infernal pályát érinti, jelenleg nem tudni, hogy a többi kap-e ehhez hasonló törődést.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×