A Ligue 1 is megkapta a saját SBC-jét! A két objective középpályás mellett Payet érkezett a kirakósok közé, akit elég olcsón behúzhatunk.

Tegnap este megérkeztek a Ligue 1 TOTSSF lapjai. 99-es játékos nem, de Yedder, Neymar és Mbappé is érkezett. A ligán belül több remek játékos is szerepel, emellett az objective lapok is igen mutatósak. SBC-ből pedig Payet kiszedhető.

Ez a kártya nagyon jóra sikerült. High/Low Workrate mellett 4 csillagos gyengébbik láb és trükkmozdulatok. A Pace statjai jók, akárcsak A Shooting, Dribbling és Passing statisztikái is. Staminája van elég, és erejéből is telik rendesen. Az agressziója és a reakciója alacsonyabb, de az utóbbin lehet csiszolni szerencsére. A lapot mind szélsőként, mind támadó középpályásként lehet használni, így két helyen is erősítheted a csapatod. Chemyben attól függően, hogy mire van szükséged rakhatsz rá engine-t, de a marksman is jó, ha jobb befejezéseket szeretnél. Ami nekem fura az a 85-ös FK. Accuracy. Valaki látta ezt az embert szabadrúgást lőni az EA-nél?

Durván 140 és 150 ezer között mozog ez a lap, ami szerintem egy elképesztő jó ár. Mindenképp megéri, és szerintem egy igen erős lappal gazdagodnak az elkészítők. Nekem úgy is szükségem volt egy jó baloldali emberre így én biztosan kiszedem. FB Bakayokoval ráadásul Strong Linket ad.

Nektek bejön Payet lapja?

×