Végre újabb adag hivatalos információt kaptunk a League of Legends: Wild Riftről. Kiváló játéknak tűnik, a fejlesztők kitettek magukért.

A Riot Games végre lerántotta a leplet a League of Legends: Wild Riftről. Egy közel negyedórás bemutatóban vázolták a legfontosabb játékelemeket, beszéltek a piaci modellről, valamint elárulták, hogy mikor játszhatunk vele legkorábban.

 

Úgy fest, sikerült egy működőképes, letisztult felhasználói felületet és irányítást készíteni a játékhoz. A dupla stickes megoldás nemcsak mobil készülékeken, de akár később a konzolokon is kényelmes lehet. A játék egyértelműen a PC-s nagy testvérre hajaz, ám vannak olyan pályaelemek és karakterek, amelyek változtak, vagy máshogyan működnek majd a Wild Riftben. Ilyen például Miss Fortune egyik képessége, vagy éppen a nagyobb neutrális szörnyek.

Ezúttal sem kell azért fizessünk, hogy játszhassuk a játékot. Minden hős kiszedhető lesz csupán azzal, hogy játsszuk a játékot, egyedül a kozmetikai tartalmakért kell majd fizessünk. Vagyis ismét a skinekből befolyó bevétellel szeretnék fedezni a kiadásokat a kiadónál.

A legjobb hír, amivel szolgálni tudott a Riot, hogy az alfatesztelést már jövő héten elkezdik a kijelölt régiókban.

Minden olyan játékosnak esélye van bekerülni a programba, aki korábban előregisztrált a Wild Rift oldalán. A Riot Games e-mailben fogja értesíteni a szerencsés játékosokat, akik azonnal bele is vághatnak a játék tesztelésébe.

Eleinte nem lesz minden karakter elérhető, az alfa kliensbe összesen 36 hőst fognak csak belepakolni. Mint elmondták, természetesen ez csak a kezdet. Természetesen a leghíresebb karakterek bekerültek az első hullámba, játszható lesz Ezreal, Lux, Ahri, Master Yi, Jax, valamint Garen is.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×