Jövő héten megjelenik a VALORANT, a Riot Games kompetitív FPS címe. A játék a legújabb hírek szerint 11 ügynökkel érkezik, az utolsót épp most mutatták be.

Jelenleg a világ VALORANT nélkül maradt, a fejlesztők ugyanis előkészítik a szervereket a játék megjelenésére. Körülbelül két hónapot játszhattak a kiváltságos játékosok a zárt bétával, ám hamarosan az egész világ rárobbanhat a Riot lövöldéjére. A visszajelzések pozitívak, a fejlesztők nem tapasztaltak komolyabb hibákat így már június elején, egészen pontosan másodikán megjelenik a cím.

Riot Morello a napokban egy tweet keretein belül listázta, hogy mire lehet majd számítani a megjelenéskor. Érkezik pár egyensúly változtatás, némiképp átalakítják Omen képességeinek működését, belengettek egy új pályát, valamint egy karaktert is.

 

Utóbbinak végre nemcsak a bokáját, hanem a teljes portréját is megmutatta a Riot Games. Az köztudott, hogy brazil szervert is kap a játék, így várható volt egy kisebb hivatalos bejelentés a megjelenés előtt. Az exkluzív videó végére viszont belengették az új hőst, aki feltehetően a Sabine nevet fogja viselni.

Képességeiről még nem tudunk sok mindent, bizonyos leakek szerint egy vámpír lesz az érkező ügynök. Hogy ez pontosan mit jelent a VALORANT-on belül? Június másodikán kiderül!

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×