Sajnos többen is belefutottak abba a Warzone játékhibába, ami miatt egy teherautó raktere gyakorlatilag börtönné alakult. Vicces és szomorú.

Általában azt szoktuk mondani, hogy kétféle Call of Duty: Warzone hiba létezik. A rendkívül bosszantó és frusztráló, illetve a vicces. Most valahogy úgy érzem, az a hiba, amiről most számolunk be, valahogy mindkettő.

Mint bizonyára tudjátok, sok olyan autó van a Warzone terepén, ami nem vezethető, viszont tele vannak loottal. Egyikük nemrég híres lett a Redditen, miután az egyszerűen nem engedte el a játékosokat. Érdemes megnézni az alábbi két videót, garantáltan mosolyt fakaszt az arcodra.

A teherautó, mint börtön

A verdanski temető közelében van egy teherautó, melynek rakterébe az épület földszintjéről lehet bemenni. Miután nemrég egy játékos belépett, sajnos utána már nem tudott onnan kijönni, köszönhetően egy bugnak. A kijárat látható, még ki is lehet lőni, ám a játékos nem képes szabadulni onnan. Barátunk tényleg mindent megpróbált, de nem tudott kijutni.

I got physically trapped. Not sure if it is possible but devs might want to make sure if you put a truck close to a window that there is space to run out or jump. from r/CODWarzone

Nem sokkal később megjelenik egy másik csapat az épületben, akik felfedezik, hogy valaki kempel a teherautóban. Sikeresen lelövik, de egyikük elköveti azt a hibát, hogy szintén belép a teherautóba. Ő is beszorul. Egy másik videóban szintén beszorul valaki, majd két másik csapat szintén.

I got stuck while looting a truck… then two other squads got stuck inside too! from r/CODWarzone

Az egész rendkívül vicces kívülről nézve, azonban egy jó meccset emiatt bukni már igen bosszantó lehet. Az biztos, hogy a játékosok nem voltak szerencsések, de reméljük az Infinity Ward hamar észreveszi a hibát és javítja.

Te is szorultál már be valahová a játék hibájából adódóan?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×