A Ligue 1 TOTSSF alkalmával újabb játékosokat kaptunk. Ezúttal Gueye és Golovin lapja megszerezhető objectiven keresztül.

A TOTSSF hatodik hetén a Franciaországba látogatunk. . A hagyományokat megőrizve ismét két lappal gazdagodhatunk, ha elvégezzük a feladatokat. Így szerezd meg Gueye és Golovin kártyáját:

 

TOTSSF Moments Golovin

Az orosz középpályást, a Nice elleni teljesítménye miatt részesítették speciális lapban. A megszerzéséhez most is elég gép ellen játszani:

  • Moulded in Moscow – Adj gólpasszt, 4 különböző Squad Battle (minimum Professional nehézség) vagy Rivals meccsen Orosz ligás játékossal.
  • Finesse in France –  Lőj Finesse lövéssel gólt (R1+kör, RB+B), 5 különböző Squad Battle (minimum Professional nehézség) vagy Rivals meccsen, Ligue 1 játékossal.
  • Precision Passer – Adj 2 gólpasszt, 2 különböző Squad Battle (minimum World Class nehézség) vagy Rivals meccsen, olyan játékossal, akinek a gyengébbik lába legalább 4 csillagos.
  • Goalovin! – Lőj gólt 6 különböző Squad Battle (minimum Professional nehézség) vagy Rivals meccsen, olyan Ligue 1 középpályással, akinek a trükkmozdulata (Skill Moves), legalább 4 csillagos.

TOTSSF Gueye

  • Senegal Sentinel – Rúgj gólt, 2 különböző Rivals meccsen szenegáli játékossal.
  • Past PL Protector – Adj gólpasszt Trough Ball segítségével (háromszög, Y), 3 különböző Rivals meccsen olyan Premier League játékossal, akinek maximum 3 csillagos a Skill Moves értéke.
  • Midfield Maker – Adj 10 gólpasszt Rivals meccseken, olyan középpályással, akinek a gyengébbik lába maximum 3 csillagos.
  • Ligue 1 Leader – Lőj gólt, és adj gólpasszt 6 különböző Rivals győzelmen, Ligue 1 középpályással.

Nagyon erős lapokról beszélünk, az egyetlen egy baj velünk, hogy nemzetiség miatt oda kell figyelni, hogy pontosan hogyan tudjuk beépíteni őket. Golovin inkább KTK pozícióba szuperál, míg Gueye egyértelműen egy brutál CDM, CB, de még szélső védőnek is kirakhatod. A Senegal Sentinel és Ligue 1 Leader feladatokhoz két meccsig Keita Baldé lapját használtam. A Midfield Makerhez Aouar objective lapja, Di Maria vagy Moussa Dembelé lapja is jó, csak figyeljetek a pozíciókra. A Past PL Protector esetében pedig én Vardyt használom, de Ndidi is tökéletes.

Ti megszerzitek a francia ligás játékosokat?

×