Játssz, keress csapattársakat és beszélgess jókat – ezzel próbál berobbanni a Kippo, a vadiúj gamer társkereső.

Igazán hiánypótló app érkezett meg a telefonos alkalmazások tengerébe. A Tinder lassan már kezd kikopni, a Kippo pedig valami újat próbál villantani, ami könnyen lehet sikertörténet a jövőben. Amíg a Tindert ugyanis ciki használni, addig a Kippo nemcsak kizárólag a szerelmi életünk feldobására szolgál, hanem akár játékostársakat vagy beszélgetőpartnereket is kereshetünk a segítségével.

„Egész életemben gamer voltam és tudom, hogy milyen érzés az, amikor megbélyegeznek. Ahogy egyre népszerűbb lett a gaming, úgy egyre könnyebben fogad el a társadalom. A régi sztereotípiák és stigmák manapság már egyszerűen nem valósak. Épp ezért gondoltuk, hogy ez az, amire a közösségnek szüksége van.” – nyilatkozta David Park

A Kippo vezérigazgatója, David Park már a kezdetektől reménykedett abban, hogy meg tudják majd valósítani az ötletet, aztán sikerült 2 millió dollárt összekalapozniuk, így a fejlesztési költségeken egyáltalán nem kellett spórolniuk.

Társkereső és social platform együtt

Az appban az a legjobb, hogy nem csak egy ember vagy a sok közül, itt ugyanis mindenki teljesen testreszabhatja a profilját. Azaz kiválaszthatja a neki legjobban tetsző hátteret a profiljához, kiválaszthatjuk, hogy melyik játékokkal játszunk és ennek megfelelően nemcsak párt, hanem játékostársakat is kereshetünk.

Persze tudjuk, hogy a siker itt is a felhasználóbázison múlik. Az app egyelőre még csupán iOS-re érhető el, de a későbbiekben valószínűleg Androidra is meg fog érkezni.

 

×