Újabb híres videós kap saját Outfitet a Fortnite-ba. Loserfruit tartalmainak megjelenését jövő hétre várják az adatbányászok.

Azt már hónapok óta tudjuk, hogy az Epic Games bővíteni tervezi az Icon Series kozmetikai családot. Eredetileg híres előadók exkluzív skinjeit tartalmazta a kategória, Marshmello és Major Lazer indította el a sorozatot. Azóta már Travis Scott is megjelent a játékban, szintén az Icon Series keretein belül.

Végül a tartalomgyártók speciális játékelemeit is ide kezdte el sorolni az Epic, így Ninja teljes szettje, valamint Pokimane és Jordan Fisher Emote-ja is már az Icon Series zászlaja alatt érhető el. Most egy újabb videós számíthat saját Outfitjének megjelenésére, Ninja után Loserfruit kap exkluzív karaktert.

 

Most úgy tűnik, hogy már azt is tudjuk, hogy mikor lesz elérhető Loserfruit szettje az Item Shopban.

FireMonkey értesülései szerint jövő héten, egészen pontosan június 3-án érkezhet meg a Fortnite-ba az új csomag. Ugyan eredetileg másodika és harmadika környékére vártuk a következő szezon megjelenését, de ha úgy vesszük „ez is valami”. Érdemes tehát jövő hét szerdáig spórolni egy kicsit, ha tetszik a híres videós exkluzív Outfitje, nagy esélyt látunk arra, hogy aznap jelenik meg.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×