Mutatjuk, hogy szerezhetitek meg a rework-öt ünneplő, ingyenes Volibear skint. A League kinézetek kedvelőinek igazi szieszta ez az időszak.

Tegnap írtunk nektek róla, hogy egy új Hextech kinézet mellett további 3 Astronaut skin is érkezik a játékba. Persze nem áll itt meg a sor, a következő két High Noon szereplőt is a napokban leplezték le.

A Hextech skinen kívül természetesen minden más kinézet RP-ért lesz megvásárolható. Nincs ebben semmi különös, azok viszont, akik nem szívesen költenek a játékokon belül, nem örülhettek.

Nekik és mindenki másnak kedveskedik most a Riot Games az új Volibear megjelenésének apropóján.

Hogyan szerezhetem meg az ingyen skint?

A Riot Games a Thousand-Pierced nevű kinézetet adja ingyen minden olyan játékosnak, aki rendelkezik Volibearrel a 10.11-es frissítés közben.

Ha már megvan a hős, elég csak bejelentkezned és azonnal rákerül a profilodra a skin. Amennyiben még nincs meg Voli, meg kell venned, majd kilépni és újra bejelentkezni, hogy megjelenjen a démoni külsőben.

Aki esetleg a napokban nem ér rá sem kell aggódnia, az akció egészen június 10-ig elérhető. Amikor a promóció lejár, a kinézet ára 975 RP lesz.

Bár ez egy szuper akció, a Riot Games kihangsúlyozta, a jövőben nem terveznek minden reworkölt hős után ingyen kinézetet osztogatni, úgyhogy ebben kár is reménykedni.

Nektek tetszik az új Volibear? Ez, vagy a régi működött jobban?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×