Több oldalon is ugyanazok a Ligue 1 játékosok jelentek meg, mint lehetséges predikciók. Ráadásul az értékek is a legtöbb helyen egyeznek.

Ma este 7 órakor partra lépnek a franciák és megérkeznek a Ligue 1 TOTSSF játékosai. Pár nappal ezelőtt több francia sportoldal segítségével megpróbáltuk mi is összerakni a saját csapatunkat.

Múlt héten már láttunk arra példát, hogy előre kiszivárogtak az értékek és a játékosok lapjai. Az olasz labdarúgókat már egy nappal előre tudni lehetett, így senkit se ért meglepetésként, mikor végül beköszöntek Ronaldoék. Lehet, hogy hasonló szivárgás történt, ugyanis nagyon sok Twitter posztban látni ugyanazokat a neveket újra és újra. Ráadásul a legtöbb helyen az értékek is egyeznek.

Ha minden igaz ezek a játékosok fognak szerepelni az idei Ligue 1 TOTSSF-ben. Objective játékosként Camavinga lesz megszerezhető, Bertrand Traore pedig Objective vagy SBC útján csatlakozik a csapathoz. A hivatalos értékekről pedig DenisFUT készített egy saját képet.

Az érdekesség, hogy egyik játékos se 99-es.

Ligue 1

Ezek a „találgatások” többnyire beszoktak jönni, szóval nem lepődnénk meg, ha tényleg ez lenne a végleges keret. A hivatalos csapatra viszont este 7-ig várni kell, addig még egy kis türelmet kérünk mindenkitől.

Boldog Ben Yedder napot mindenkinek!

×