Az Apex Legends játékosai rendkívül bosszantó problémát tapasztalnak a Ranked módban az új szezon kezdete óta.

Az Apex Legends 5. évada május 12-én indult, a rengeteg új tartalommal pedig több probléma is megjelent a játékban. Ilyen volt például a hit reg probléma, amit hosszú időbe telt javítani a fejlesztőknek.

Miközben a legtöbb újdonságnak örültek a rajongók, volt persze olyan is, ami rengeteg frusztrációt okozott. Most úgy tűnik ugyanis, hogy azok a játékosok, akik Ranked módban játszanak, RP-t veszítenek, amennyiben megnyernek egy meccset.

Erre jó példa egy Reddit felhasználó, elAndoro videója, aki csapatával lenyűgöző győzelmet arat, majd láthatóan csökkenni kezdenek a pontjai. A pontvesztés persze szintvesztéssel is járhat, annak ellenére, hogy a játékos nyer.

One of the worst bugs ever…This is the 2nd time it happend to me. 189 hard earned points gone… Also,I think this bug only happens with wins… It happend to my friend too, she was so mad she stopped playing that day. And I bet there is no way Respawn would add those points to the account. from r/apexlegends

ElAndoro szerint a dolog többször is előfordult: a játék minden esetben levon pontokat, ahelyett, hogy adná azokat a teljesítmény után. Nem egészen egyértelmű, hogy mi okozza ezt a problémát.

Ez bizony egy olyan hiba, ami alapvetően veheti el a kedvét a játékosoknak, szóval reméljük, hogy a Respawn mielőtt javítja.

Te találkoztál már a problémával?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×