A Ubisoft VR szabadulószoba játékainak hivatalos magyarországi forgalmazójánál, a Démonblokkban elindult az idén nyáron érkező VR szabadulójáték tesztelése.

A Prince of Persia ikonikus világához tartozó Ubisoft által februárban bejelentett játék, a Prince of Persia: The Dagger of Time címet viseli.

Nem véletlen kapott VR-formátumot, hiszen a fejlesztők szándéka az volt, hogy szó szerint a játékosok kezébe adják az idő feletti kontroll lehetőségét.

A piacon elérhető két Ubisoft-játék, az Assassin’s Creed világában játszódó Beyond Medusa’s Gate és Escape the Lost Pyramid népszerűségét látva nem meglepő, hogy a fejlesztők egy új, nagy volumenű fejlesztésbe fogtak. A partnereiknek adott tájékoztatásban kifejtették, hogy azért a PoP-ra esett a választásuk, mert világszerte mind a játékosok, mind a már több mint 300 disztribútor visszajelzései alapján erre vágyott leginkább a gamer közösség. Ez, és a PoP egyedi atmoszférája együttesen sarkallta erre a döntésre a Ubisoftot.

A játék amellett, hogy egy – vagy inkább tizenegy – hatalmas lapáttal tesz a már tízéves grafika látványára, valóra váltja az emberek dédelgetett álmát. A kezükbe adja az idő feletti uralmat. A The Dagger of Time világához méltón, a játékban résztvevő 2, 3 vagy 4 fős csapatoknak lehetőségük lesz az időt manipulálni, lassítani, megállítani vagy akár vissza is fordítani. Mindezt annak érdekében, hogy az új nagyszabású kaland mit igényel.

Kép forrása: Ubisoft

„Magyarország egyetlen Ubisoft VR szabadulószoba partnereként nagy megtiszteltetés, hogy beválasztottak minket az új játékot tesztelő országok közé” – mondta Lincz Béla, a Démonblokk alapítója.

„Egy kéthetes tesztidőszakot követően a Ubisoft tervei szerint már nyáron elérhető lesz a játék a nagyközönség előtt is Budapesten, a Démonblokkban. A játékot csak csapatban lehet játszani. Az eddigi játékokkal ellentétben viszont nem csak két vagy négy fővel, akár a hármas csapatfelállást is tudja majd kezelni a rendszer” – tette hozzá.

A Démonblokk Magyarország első VR szabadulószobája, amely 2019. december 13-án nyitotta meg kapuit Budapesten. Két VR-játékfejlesztő céggel áll partneri kapcsolatban, a Ubisofttal és az ARVI-val. Összesen 11 különféle VR játék érhető el a látogatók számára, amelyeket 2-8 fős csapatban tudnak egyidejűleg játszani.

A Démonblokk szabadulószobát egyébként a Leet.hu munkatársai is kipróbálták és nagyon élvezték! Ezúton ajánljuk mindenkinek!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×