Péntek 7 órát ütött az óra, ami annyit jelent megérkeztek Franciaország legjobbjai, azaz a Ligue 1 A TOTSSF csapata. Ti melyik játékost zsebelnétek be?

Előző hét pénteken a Seria A TOTSSF csapata köszöntött be hozzánk. 2 játékost objectiven keresztül, többit pedig SBC formájában vagy csomagokból húzhattuk be.  Hétfőn egy liga helyett kettőt is kaptunk, ráadásul Allan Flashback lapja is nagyon erősre sikeredett.

Ligue 1

A töltőképernyőn néhány laprészletet megmutatott már nekünk az EA, emellett a héten mi is megpróbáltuk megtippelni, hogy kik azok a játékosok, akik szerintünk bekerülnek a Ligue 1 TOTSSF csapatába. Múlt héten már a megjelenés előtt megtudtuk az olasz játékosok értékeit, és lehet, hogy most is előbb kiszivárogtak a focisták kártyái. Három kártyának az eljöveletelében biztosak voltunk, hiszen Ben Yedder, Neymar és Mbappé is a metának szerves része.

Ligue 1

A Twitteren ez a névsor terjengett, ráadásul nem is egy embernél láthattuk ezeket a játékosokat. A találgatásoknak vége és a leakek igaznak bizonyultak. Íme itt vannak Franciaország legjobbjai:

Objective útján Gueye és Golovin feloldható. Ezekről a játékosokról, és kiváltásukról még bővebben fogok írni!

A kártyák jövő hét péntek este 7 óráig elérhetőek a pakkokban. A WL-re holnap reggel 10-ig tudtok regisztrálni, ha szeretnétek megszerezni a Ligue 1 TOTSSF Player Pickeket. A hét során pedig játékos SBC-k, Upgrade pakkok, valamint garantált Ligue 1 játékos is várni fogja a grindolókat.
Te melyik játékost látnád szívesen a csapatodba?

×