Sajnos az elmúlt időszakban nagyon elszaporodtak a csalók a PUBG-ben. Nem kivétel ez alól a telefonos, de a konzolos mód sem, pedig könnyebben is lehetne.

Sajnos az elmúlt időszakban számtalanszor kellett nektek beszámolnunk arról, hogy a PUBG-vel milyen problémák vannak. Kezdve a számtalan csalóval, vagy a rosszul bevezetett bot rendszerrel, mind csak folyamatosan rontja a játékélményt. Ha ez nem lenne elég, a legtöbb esetben olyan, mintha a fejlesztők nem is figyelnének a közösség visszajelzéseire.

Most másképp történt

Szerencsére olykor pozitív megerősítés is történik a játékért felelős személyek irányából. A PUBG hivatalos Reddit oldalán időről-időre újra feltűnnek csalók profiljai. Ezeken mindig egyértelműen látszódik a nem tiszta játék. Rengeteg győzelem egymás után, esetleg indokolatlanul sok killes meccsek győzelem nélkül. Ezek és még sok más jel csalóra utalhat. Vannak, akik pofátlanul a győzelemre mennek, mások a statjaikat szeretnék manipulálni bizonyos taktikákkal.

Pretty suspicious stats: #1 NA TPP Ranked player. Wins every game 8+ kills, only 2-3 people in the squad, same teammates every game, loses 13 games in a row with randoms or playing solo, with 0 kills, 0 dmg dealt, and 0 movement. Sure seems like this player is artificially lowering his K/D…
byu/rwhockey29 inPUBATTLEGROUNDS

A képen az észak-amerikai régió TOP 1 játékosának statisztikái látszódnak, természetesen csal. Amikor nyer 8+-ba lövi magát minimum, utána pedig 0 kiosztott sebzéssel és killel potyog ki a meccsekről.

Sok ilyen poszt van, amely a közösség által felpörög, a fejlesztők azonban figyelmen kívül hagyják. Szerencsére most nem így történt, a poszt alatt érkezett is a megerősítés: BANNED.

Comment
byu/rwhockey29 from discussion
inPUBATTLEGROUNDS

A közelmúltban többször is beszéltek már arról, hogy a játék kitisztításában a közösség segítségét is szeretnék kérni, ha pedig ez az első lépés az ehhez vezető úton, nagyon elégedettek lehetünk. Reméljük, hogy ez válik példaértékűvé és mostantól egyre kevesebb csalóval kell majd harcolnunk meccsről-meccsre.

Ti szoktatok még játszani a PUBG-vel?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×