A Warzone közösség igen lelkes adatbányászai találtak a gát átszakadására utaló jeleket a játék forráskódjában. Nagy változás jöhet a Season 4-ben.

Nagy korszakváltás van a legnagyobb Battle Royale játékokban, így a Warzone-ban is. Izgalmas időket ígér a Season 4 indulása, hiszen Captain Price érkezése mellett egy halom további játékot befolyásoló változás érkezhet.

Sajnos sem az Activision, sem az Infinity Ward nem volt túl beszédes, azért van 1-2 tippünk, hogy mi érkezik a Season 4-ben Verdansk-ba.

A Warzone kódját aktívan elemző adatbányászok arra jutottak, hogy a következő szezonban rakéták fogják lerombolni a verdanski gátat. Nem újkeletű feltételezés ez, hiszen már több utalás volt erre a játékban. Az eseményt már a pályán felfedezhető képek is ábrázolták.

Warzone

Az egész területet víz boríthatja majd a Season 4-ben.

Persze a hasonló pletykákat mindig érdemes óvatosan kezelni, nem lenne meglepetés, ha valami nagyot dobna a Season 4. A fejlesztők már korábban is megígérték, hogy a Fortnite-hoz hasonlóan a Warzone-ban is sztorit szeretnének mesélni, ehhez pedig elengedhetetlen a helyszín lassú, de állandó változása.

A következő szezontól az idén megjelenő Call of Duty-val kapcsolatos utalásokra is számíthatunk. Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, ősszel érkezhet a CoD: Cold War. A kapcsolat világos, az Activision elmondta, hogy nem lesz új BR, a Warzone évekig kísérni fogja mostantól a megjelenő CoD játékokat.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×