Végre hivatalosan is betekintést nyerhetünk a League of Legends: Wild Rift játékmenetébe. A profjektért felelős Riot munkatársak interjút is adnak majd.

Rendesen rákapcsolt az elmúlt hónapokban a Riot Games. Tíz éven keresztül egyetlen játék, a League of Legends volt köthető a nevükhöz, egy fél év alatt viszont a feje tetejére állították a világot. Piacra dobták a Teamfigh Tactics című auto battlerüket, már nemcsak PC-n, hanem telefonokon is játszható a Legends of Runeterra kártyajátékuk, valamint jövő hét elején megjelenik a VALORANT kompetitív FPS is. A legfrissebb pletykák szerint pedig hamarosan bemutathatják a League of Legends: Wild Rift játékmenetét is.

Blitzcrank a Wild Riftben

A Wild Rift lényegében egy „leegyszerűsített” League of Legends lesz, ami némiképp el fog térni az alapanyagtól. A karakterek ha minden igaz stimmelni fognak, ám nem garantált, hogy a képességek ugyan úgy fognak működni, mint a nagy testvér esetében. Elsősorban mobil készülékekre és konzolokra tervezi megjeleníteni a címet a Riot Games.

Eddig csupán egy-két képet és pár videót láthattunk a projektről, viszont ez hamarosan megváltozhat. A Summer Game Fest keretein belül ugyanis leleplezik a legújabb Wild Rift bemutatót, s még interjú is készül majd a fejlesztőkkel:

 

Ha érdekel a játék, érdemes lesz követni a bemutatót. Ugyanis a VALORANT meglepő megjelenési dátumát is egy ilyen Summer Game Fest interjú keretein belül árulta el a kiadó. Egyértelműen az év egyik legmeghatározóbb szereplője a Riot Games, s úgy fest, nem akarnak lassítani. Ha a Wild Rift béta még a nyáron megjelenik, valószínűleg uralni fogják a piacot szinte minden platformon.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×