Mivel közeleg a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone 4. évada, az Infinity Ward tegnap új előzetest adott ki hozzá.

Természetesen a hamarosan induló új évad rengeteg újdonságot hoz a játékba. Az előzetes arra enged következtetni, hogy fokozódik a játék története. Az Infinity Ward régóta emlegeti, hogy a játék battle royale módja is kibővül, illetve kapcsolódni fog történetileg a Call of Duty egészéhez.

Úgy tűnik, hogy ez egyértelműen így lesz, sőt –ahogy sejtettük- mindennek köze van mindenhez. A történet középpontjában olyan események állnak, melyeket már sejtettünk az elrejtett easter eggekből, illetve a bunkerekben felfedezett látnivalókból.

A 4. évad egyébként a tervek szerint június 3-án indul, minden platformon. Ha minden igaz, mindenki nagy kedvence Captain Price operátorként lesz elérhető, melyre már a korábbi előzetesek is utaltak.

Warzone változások

Az előzetes egy pontján Ghost közli Price-szal, hogy valami nincs rendben Verdanskban. Ez egyértelműen azt jelenti, hogy a fejlesztők kicsit felrázzák a Battle Royale eseményeit. A map már az utóbbi időben is tartogatott újdonságokat a bunkerek megnyitásával, valószínűleg hamarosan új mapváltozások is jönnek.

Jó esély van arra is, hogy a hosszú fejlesztési időszak után végre bekerül a játékmódok közé a duó.

Scrapyard

Kép forrása: Dexerto

Az előzetes alapján azt is feltételezhetjük, hogy a Modern Warfare multiplayer mapjait kibővítik és bekerül a Scrapyard. A map jól ismert a Modern Warfare 2 játékosainak körében.

Természetesen azok, akik ismerik a mapot, tudják, hogy valamilyen szinten már benne van a játékban: a Boneyard területének egy része a Warzone-ban. Most viszont talán egy külön multi-mapként is megjelenhet.

Új fegyverek: Vector és Galil

 

Minden szezon elején, most is két új fegyvert illeszt be az Infinity Ward a játékba azok számára, akik elérik a szükséges szintet a Battle Pass-ban. A 4. évadban a Vector és a Galil lesz az újdonság. Ez persze nem meglepő hír azoknak, akik értesülnek a kiszivárgásokról, hiszen mind a két fegyvert felfedezték már a játékfájlok között.

Még van pár a nap a Modern Warfare és Warzone 4. évadának indulásáig, szóval még simán be lehet fejezni, amit elkezdtetek. Ráadásul ebben segítség, hogy most hétvégén dupla XP szerezhető mindenhez.

Te kész vagy már a 4. évad indulására?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×