Több küldetéshez is szükséges felkutatni a Fortnite szigeten elrejtett titkos búvóhelyeket. Íme az összes Shadow Safe House lelőhelye.

Hamarosan véget ér a Fortnite Chapter 2 második szezonja. A titkos ügynökökkel feldobott tematika kiválóan működött, a játék történetének egyik legérdekesebb Battle Pass csomagját hozta. Épp ezért kár lenne kihagyni a speciális tartalmakat.

Jövő héten érkezik az új idény, így már tényleg csak pár nap maradt hátra ahhoz, hogy teljesítsük legalább az első 100 szintet. Szerencsére az Epic is azon dolgozik, hogy mindenki elégedett legyen, tonnaszámra érkeznek a jobbnál jobb küldetések.

Storm the Agency jutalmak – Epic Games

A Storm the Agency kihívások például még ingyenes kozmetikai elemekkel is szolgálnak, így ha mást nem is, ezeket mindenképpen érdemes teljesíteni. A feladatok között többször feltűnik a búvóhely – Safe House – kifejezés. Akik sokat játszottak a játékkal az elmúlt hónapokban, azok valószínűleg már zsigerből tudják, hogy merre kell keresni ezeket az épületeket.

Viszont biztos vannak olyanok, akik nem tudják kirázni a kisujjukból a szóban forgó feladatokat, nekik most összegyűjtöttük az összes Shadow Safe House pontos helyét:

Így az utolsó pillanatokban nem kell azzal időzni, hogy felkutatjátok a búvóhelyeket, elég csak a feladatra koncentrálni. Ketyeg az óra, a kijelölt cél teljesítésére pedig már nincs sok idő. Sok sikert a hajrához!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×