A Respawn nemrég új frissítést eszközölt az Apex Legends-ben. Többek között a Mastiff kapott egy érdekes nerfet, de kis infó is érkezett.

Persze nem csak nerf, de némi karakterinfó is érkezett május 27-én az Apex Legends-be. Miután a Mastiff bekerült az alapszintű loot közé a mapokon, a fegyverbe szinte mindenhol bele lehetett botlani. Minden meccs alapvető fegyvere lett. Azonban annak érdekében, hogy kissé mérsékeljék a jelenlétét, a fejlesztők csökkentették az előfordulási arányát.

Ezen kívül érkezett egy karakterbeli változás is, ami ezúttal Gibraltárt érinti. A pajzs képessége korábban már több ponton előkerült, ám a fejlesztők kevés információt osztottak meg. Most pontosan leírták, hogy mennyi ideig tart a pajzs.

Mastiff

Kép forrása: Apex Legends

A játék 5. évadának frissítésével a Mastiff fegyver az alaplootba került, ahelyett, hogy ritka fegyverként a Care Package-ből lehetett volna megszerezni. Persze ezzel együtt a fejlesztők túlbuzgó módon nerfelték is a fegyvert, még május 12-én.

  • A repeszek sebzése 18-ról 13-ra csökkent
  • A headshot multiplier 2.0-ról 1.25-re csökkent
  • A fire rate 1.3-ról 1.0-ra csökkent
  • Csökkent a lövedékek mérete

A Respawn Entertainment általában nem ad meg pontos számot arról, hogy a fegyver milyen gyakorisággal jelenik meg a földön, a rajongók viszont arra kezdtek panaszkodni, hogy túl gyakran találnak ilyen fegyvert.

Így most a fejlesztők csökkentették annak gyakoriságát, hogy ne legyen a fegyver jelenléte olyan számottevő, különösen a játék kezdeti szakaszában.

Gibraltar

Kép forrása: Youtube

Gibraltári képességének leírását frissítették, így most már tudható, hogy a dome pajzs időtartama 12 másodperc.

Szerinted mennyire befolyásolják a játékmenetet a fenti változások?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×