Miután a múlt héten a magyar PUBG válogatott alsóágra került a GLL PUBG Nations Royale Spring 2020 versenyén, most megmutatták, mit tudnak.

A múlt héten írtunk egy összefoglaló cikket arról, hogy hogyan szerepelt első körben a magyar PUBG összeállítás a GLL PUBG Nations Royale Spring 2020 versenyén. Akkor a lengyelek legyőzése után az orosz válogatott állta útjukat a továbbjutáshoz, ám az alsóági mérkőzések érdekes fordulatot hoztak.

Magyarország VS Görögország

Történt ugyanis, hogy május 26-án kedden a magyar csapat már a görögök hadával találta szembe magát, és úgy tűnik, hogy a hazai csapat igen agresszív játékot vetett be. A görögöket így 2-1 arányban tudtuk legyőzni.

 

Magyarország VS Németország

A továbbjutás után a magyar csapat egyértelműen élvezni kezdte a játékot, a jó hangulat egyértelműen látszott HULLA_SZILVA csatornáján is. Végül a németeket 3:0 arányban sikerült legyőzni.

Magyarország VS Norvégia

Mondhatni nem maradt abba a magyarok lelkesedése és nagy elánnal vetették bele magukat a követező meccsbe. A németek után már a norvég csapattal kellett szembenézni, de ez sem okozott túl nagy problémát. A magyar csapat igen jó hangulatban ismét győzelmet aratott. A norvég csapat egyetlen kört sem tudott hozni, így végül 3:0 arányban verte meg őket a hazai team.

 

Innen is gratulálunk a magyar csapatnak, hatalmas GG!

 

Ez pedig azt jelenti, hogy a magyar PUBG válogatott folytatja útját a GLL Nations Royale 2020 versenyén, nem sok választja el őket ugyanis attól, hogy a döntőbe kerüljenek. A sors iróniája, hogy legközelebb ismét az orosz csapat ellen játszanak, azokkal, akik felsőágon már kiejtették őket.

Bár úgy volt, hogy a mérkőzést ma játsszák, az időpont sokaknak nem volt alkalmas, így a versenyszervezők úgy döntöttek, hogy elhalasztják a mérkőzéseket. Legközelebb tehát június 6-án izgulhatunk a magyar válogatottért.

Hajrá magyarok!

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×