Miután a múlt héten a magyar PUBG válogatott alsóágra került a GLL PUBG Nations Royale Spring 2020 versenyén, most megmutatták, mit tudnak.

A múlt héten írtunk egy összefoglaló cikket arról, hogy hogyan szerepelt első körben a magyar PUBG összeállítás a GLL PUBG Nations Royale Spring 2020 versenyén. Akkor a lengyelek legyőzése után az orosz válogatott állta útjukat a továbbjutáshoz, ám az alsóági mérkőzések érdekes fordulatot hoztak.

Magyarország VS Görögország

Történt ugyanis, hogy május 26-án kedden a magyar csapat már a görögök hadával találta szembe magát, és úgy tűnik, hogy a hazai csapat igen agresszív játékot vetett be. A görögöket így 2-1 arányban tudtuk legyőzni.

 

Magyarország VS Németország

A továbbjutás után a magyar csapat egyértelműen élvezni kezdte a játékot, a jó hangulat egyértelműen látszott HULLA_SZILVA csatornáján is. Végül a németeket 3:0 arányban sikerült legyőzni.

Magyarország VS Norvégia

Mondhatni nem maradt abba a magyarok lelkesedése és nagy elánnal vetették bele magukat a követező meccsbe. A németek után már a norvég csapattal kellett szembenézni, de ez sem okozott túl nagy problémát. A magyar csapat igen jó hangulatban ismét győzelmet aratott. A norvég csapat egyetlen kört sem tudott hozni, így végül 3:0 arányban verte meg őket a hazai team.

 

Innen is gratulálunk a magyar csapatnak, hatalmas GG!

 

Ez pedig azt jelenti, hogy a magyar PUBG válogatott folytatja útját a GLL Nations Royale 2020 versenyén, nem sok választja el őket ugyanis attól, hogy a döntőbe kerüljenek. A sors iróniája, hogy legközelebb ismét az orosz csapat ellen játszanak, azokkal, akik felsőágon már kiejtették őket.

Bár úgy volt, hogy a mérkőzést ma játsszák, az időpont sokaknak nem volt alkalmas, így a versenyszervezők úgy döntöttek, hogy elhalasztják a mérkőzéseket. Legközelebb tehát június 6-án izgulhatunk a magyar válogatottért.

Hajrá magyarok!

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×