A Bloomberg szerint a Sony a jövő hét folyamán végre olyan játékokat is bemutat, melyek kifejezetten PS5-re készülnek. Régóta várunk erre.

Még a múlt hét elején számoltunk be arról, hogy egyes pletykák szerint június elején valamilyen online esemény keretein belül a Sony PS5 játékbemutatóra készül. Most a Bloomberg nevű lap tett közzé egy hírt arról, hogy a Sony valóban készül egy bemutatóra. A terv: június 3.

Ha az lap értesülései valósak, ez azt jelenti, hogy most végre PS5-ös játékokat is láthatunk.

Persze többen arra figyelmeztetnek, hogy a dátum még változhat. Az is feltételezhető, hogy a Sony a jövőben egyre több PS5 bemutató tervez, így nem kell arra számítani, hogy minden újdonságot egyszerre tesznek közzé.

Persze arról, hogy milyen játékok lesznek elérhetők PS5-re, már lehetett hallani egy, s mást. Ám csak arról tudunk, hogy milyen játékok jelennek meg PS5-re IS. Eddig kevés csak PS5-re megjelenő címről hallottunk. Lehetséges, hogy június 3-án erről tudunk meg többet, bár én már annak is örülnék, ha a PS5 külsejéről rántanák le a leplet.

A PS4 szépen visszavonul

Érdekes látni az alábbi elemzést arról, hogy hogyan alakulnak a PS4 eladásai, mióta bejelentették a követekző generációt. Jól látható, hogy bejelentés után egyre kevesebben vesznek PS4 konzolt.

Nemrég egyébként már bemutatták azt, hogy mire képes a PS5 Unreal Engine 5 esetében. Nagyon kíváncsiak vagyunk tehát arra, hogy hogyan mutatkoznak meg a konzol képességei az első játékok terén.

 

Ha minden igaz, akkor június 3-án látunk néhány játékelőzetest, vagy gameplay bemutatót. Te kíváncsi vagy a PS5-ös játékokra?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×