Nagy általánosságban elmondható, hogy nagy sikert arat a Call of Duty Warzone, azonban időről időre kibuknak hibák, amit a közösség már nehezen visel el.

A Warzone tulajdonképpen a tavalyi Black Ops 4-ben debütált Blackout jogutódja. Az a Battle Royale próbálkozás nagyon félre ment, idén azonban valamit megéreztek a fejlesztők. Az ingyenes modell és a sok újdonság, amivel feldobták a BR piacot, mind tetszett a közösségnek, azonban van 1-2 sötét folt, amit még javítani kell.

A közösség nagyon figyel és szól, ha valami nem tetszik.

A közelmúltban kap egyre nagyobb figyelmet egy, a megjelenés óta bent lévő mechanika. Eszerint a Warzone-ban bizonyos szempontból előnyben van az, aki a körön kívül helyezkedik. Természetesen a gázmaszk nagyon hamar lepattan, így sokat nem lehet kint időzni, egy harcra viszont pont elég az előny.

De miről is van szó? Valamilyen furcsa oknál fogva a Warzone-ban jelentősen jobban lát befelé az, aki a körön belülről próbál kifele kacsintgatni. Ez mondanunk sem kell, teljesen ellene megy mindennek, amit megszoktunk a hasonló játékoktól. Persze nem is tudja lenyelni a közösség.

GAS VIABILITY IS A JOKE – why is the player rewarded with improved vision IN THE GAS! from CODWarzone

A videón jól látszik, hogy a körön belülről kvázi foltokat lehet csak látni, míg kívülről tisztán kivehető a biztonságban lévő játékos alakja. Természetesen ennek semmi értelme ebben a formában, hiszen a körön kívül szorulni, vagy csak lemaradni róla, egyértelműen hátrányt kellene, hogy jelentsen.

Egyelőre az Infinity Ward nem kommentálta az ügyet, a tapasztalatok alapján azonban biztosra vehető, hogy foglalkozni fognak vele, ha azt látják, hogy nagy az egyetértés a közösség berkein belül.

Ti buktatok már meccset emiatt a fura mechanika miatt?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×