Remek kikapcsolódási lehetőség a hétvégére.

Lehet, hogy nem a Far Cry 5 volt a széria legerősebb darabja, viszont hozza az utánozhatatlan Far Cry hangulatot és ez már önmagában is elég boostot jelent. Kevés játék nyújt akár csak hasonlót. Ráadásul most a hétvégén ingyen játszhatjuk, szóval mindenki tehet egy próbát. Az ügyesebbek pedig akár ki is pörgethetik ennyi idő alatt az egész játékot.

 

Elképesztő, hogy már 2 év telt el a megjelenés óta, a játék elejei intro viszont úgy beleégett az agyamba, hogy olyan, mintha pár hete jelent volna meg csak a boltok polcain. Nekem őszintén szólva bejött az 5. rész, na persze nem alkotott olyan maradandót, mint mondjuk a második epizód, de ez a GTA-stílusú küldetésrendszer a poszt-apokaliptikus világgal el tudja azért varázsolni az embert. A látványvilág pedig a mai napig lenyűgöző, még közepes grafikai beállítások mellett is.

Az ingyenes hétvége holnaptól egészen vasárnapig tart.

Ez idő alatt a Standard és a Gold Edition is 75%-os leárazást kaptak, a Season Pass és a különféle DLC-k pedig mind 50%-os árleszállításban részesültek. Az előtöltés már egyébként elérhető, szóval ha ki akarjátok maxolni a játékórákat, akkor érdemes most rámenni a letöltés gombra.

A játékot a Uplay kliensben keressétek

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

Forrás: Ubisoft

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

 

×