Furcsa dolgok előzték meg ezt az időszakot, a dán CS:GO csapat mintha fel akart volna készülni egy hasonló csoportos kiégésre, vagy akármi is legyen ez.

Xyp9x, az Astralis egyik alapembere, a hírek szerint elhagyta a csapatot, az elmúlt edzéseken már zonic-nak kellett pótolnia őt.

 

A visszalépés háttérről vagy bármilyen okáról nem adott hírt a forrás. Sajnos az is kétséges, hogy mikor térhet vissza a játékos, egy viszont biztos, a DreamHack Masters Spring Europe-on hiányozni fog a csapatból.

Az Astralis egyébként sem volt könnyű helyzetben, ugyanis az gla1ve, aki a csapat irányítója volt, is visszalépett a játéktól egészségügyi okokra és kiégésre hivatkozva. Az ő helyén JUGi játszik, akit ebben a hónapban igazolt le a dán csapat.

Jarek „DeKay” Lewis állítása szerint az Astralis megpróbálta elkérni a szerződése lejárta előtt Es3tag-et a Heroic csapatától, ugyanis utána automatikusan csatlakozik majd a játékos az Astralis-hoz. A Heroic egyelőre nem ment bele az üzletbe, hiszen előttük áll még egy BLAST Premier Spring Showdown Europe esemény.

Az Astralis két győzelemmel és egy vereséggel zárta a DreamHack Masters Spring Europe esemény első felvonását, a második pedig két hét múlva kezdődik. Nincs sok idejük tehát a dánoknak megoldást találni, hosszú távon pedig nem szerencsés, ha zonic-nak kell beállnia játszani ötödikként.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×