A Bundesliga folytatásával újabb narancssárga MOTM lapokat osztott ki az EA. 89-es Havertz és Werner is érkezett ezúttal.

Lassan minden országba visszatér a top futball. A német labdarúgó-bajnokságban már háromszor is pályára léptek és ezt MOTM lapokkal jutalmazta az EA.

Múlt héten már megkaptuk az első adag meccs legjobb játékosaiból álló pakkot, most pedig itt a második. A múlt hetihez képest most egy kicsit erősebb felhozatal érkezett, hiszen jött egy Werner és egy Havertz is.

A bajnokság mellett újraindult a Headliner lapok számlálói is. Továbbra is, ha egy játékos csapatának sikerül 4 egymás utáni győzelmet összehozni, a Headliner lapja a játékosnak plusz egy értékkel gazdagodik. Ezenfelül, ha bármilyen speciális lapot kap az illető, a Headliner lap is vele együtt emelkedik. Akinek megvan Werner Headliner lapja, az most plusz egy értékre számíthat.

Ne lepődjetek meg tehát, ha ilyen játékosokra bukkantok, mert a Bundesliga MOTM lapjai már bonthatóak a csomagokból. Az objective vadászatra még van egy kis időtök, ha szeretnétek a Seria A ingyen lapjait megszerezni. Holnap pedig érkezik Ben Yedder és a többiek!

Ti rendelkeztek Headliner lappal?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×