Tovább spórolhatunk a DIGI mobiltarifájával.

Több éves várakozás után, tavaly májusban megérkezett a 4. mobilszolgáltató is a hazai palettára a DIGIMobil személyében. A vállalat a 0 Ft-os havidíjjal és az ingyenes mobilinternettel hamar belopta magát a felhasználók szívébe, a tesztüzem alatt ugyanis a DIGI nem kért pénzt a vállalkozószelleműektől.

Ez pedig 2020 végéig is hasonlóképp fog alakulni.

A cég ugyanis bejelentette, hogy év végéig kitolták az akciót, azaz továbbra is ingyen adják az 50 GB mobilnetet és a hálózaton belüli hívásokért sem kell majd fizetni a 0 Ft-os havidíj mellett.

A vállalat azt is kihangsúlyozta, hogy a tesztidőszak sikeresnek bizonyult, ugyanis 50%-kal nőtt a hálózati lefedettségük. A helyzet valóban sokat javult, de azért a többi szolgáltató még mindig stabilabb elérést biztosít, valószínűleg ennek köszönhető a megnyújtott tesztidőszak.

Akinek idáig kimaradt volna az életéből a DIGI ingyenes mobilcsomagja, az még pótolhatja lemaradását. Ehhez csupán egy érvényes DIGI előfizetésre van szükségünk, ezt követően a szolgáltatónál akár 4 ingyenes SIM kártyát is kérvényezhetünk.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×