Úgy tűnik, Wacky eddig bírta PUBG nélkül.

Nagyon úgy fest, hogy WackyJacky is felült a PUBG-hate vonatra, ami a botok bejövetelével tombolt a PUBG közösségen belül. Azóta az emberek beletörődtek és a legtöbben a ranked módot pörgetik, ami sajnos egyelőre kizárólag squad módban érhető el. A hype elmúltával viszont szép lassan visszatérnek a streamerek a játékhoz, többek között WackyJacky is meggondolta magát.

Aki esetleg lemaradt volna az eseményekről, Wacky először panaszkodni kezdett, hogy mennyivel kevesebb nézője van, ezt követően elküldte a PUBG Corp.-ot melegebb éghajlatokra, majd bejelentette, hogy továbbra már nem tudja élvezni a játékot. Ezek után főként Star Citizent és Call of Duty: Warzone-t streamelt, amit még kevesebben követtek nála, tegnap viszont már ismét visszatért a jól bevált PUBG-hez.

 

Twitteren elárulta, hogy nem olyan rossz ez a kompetitív mód, persze a solo rankednek örülne igazán. A one man squad itt ugyebár jóval nehezebb, ezt WackyJacky is nehezményezte.

 

Szóval úgy tűnik, csak hiszti volt az egész, de nem ő az egyetlen, aki hasonlóképp viszonyul a játékhoz. Shroud korábban szintén napi szinten változtatta a véleményét a játékról, míg végül teljesen ott nem hagyta a PUBG harcmezeit.

Persze időnként előveszi még egyszer-egyszer, de ő ugye más pozícióban van, hiszen a skilljének és a követőbázisának köszönhetően akkor is több ezren néznék, ha Minecraftot streamelne. Na meg persze amíg WackyJackynek feltűnik, hogy kevesebben subolnak rá, addig shroud magasról tesz ezekre a mérőszámokra.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×