Új zászlókkal dobja fel Summoner’s Riftet a Riot Games. A profi meccseken hirdető bannerek fognak megjelenni nyártól, amik színesítik majd a játékokat.

„A pénz nagy úr” – szokták mondani, s azt hiszem egy Free-to-Play játék esetében mindez hatványozottan igaz. Az elsősorban mikrotranzakciókra támaszkodó Riot Games bejelentette: speciális hirdető bannerek is megjelennek nyártól a játékban.

Az arénában felbukkanó zászlók új színt hoznak majd a hivatalos meccsekbe. A kiadó minden nagyobb régióban külön-külön fogja kezelni az új felületeket, így különböző promóciós elemek jelenhetnek majd meg. Példaként egy MasterCard bannert mutattak meg a nagyérdeműnek, a cég ugyanis az egyik legnagyobb támogatója a League of Legends esportnak.

MasterCard banner a League of Legends-ben

Természetesen attól nem kell félni, hogy egy nagy reklámfolyammá válik a játék, a szóban forgó újítás igazán diszkrét, ráadásul elsősorban a profi meccseket érinti. Nézői szemmel pedig ez csak egy újabb szórakoztató faktor lehet, elvégre hozzá vagyunk szokva ahhoz is, hogy a különböző reklámok ott villódznak a futballpályák partvonala mellett is.

A nyári idénytől kezdve fognak felbukkanni a speciális bannerek, vagyis pár héten belül már meg is csodálhatjuk őket. Nekünk játékosoknak mindez pozitív hír, elvégre ha jól tudja a kiadó értékesíteni a felületeket, több pénz jut a játék és az esport éra fejlesztésére. Reméljük beválik!

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×