A liga, amit legkevésbé várok. A liga, amelyben a FIFA 20 egyik leggyűlöltebb alakja focizik. Íme a Ligue 1 TOTSSF előrejelzés.

Ha a TOTSSF alatt valaki megkérdezte volna tőlem, mely ligát hagynám ki idén egyből, rávágtam volna, hogy a Ligue 1. Amennyi fejfájást okozott nekem Ben Yedder egész évben, az valami hihetetlen. Az apokalipszis lovasai pénteken megérkeznek a FIFA-ba és ártatlan kontrollerek millióit teszik tönkre. Íme a Ligue 1 TOTSSF előrejelzés.

A L’Equipe és különböző más oldalak segítségével összehasonlítottam az idei statisztikákat és ezeket a játékosokat várom a kezdő csapatba:

Pedrag Rajkovic (Reims) – GK (88)

A Reims kapusa idén 27 meccsből 12 alkalommal hozta le gólmentesen a találkozót. Egyszer szerepelt a Team Of The Weekben, de több alkalmat nem biztosított neki a kanadai cég.

Faitout Maouassa (Rennes) – LB (86)

A Rennes jelenleg harmadik a tabellán, melyhez rengeteget hozzáadott a védelem. Ezért esett Maousassara a voksom, aki a csapattal csak 24 gólt kapott ebben a szezonban.

Yunis Abdelhamid (Reims) – CB (88)

A Reims védelmének másik oszlopos tagja. A kapusnál már megemlítettük, hogy 12 meccsen gól nélkül hozták le a találkozót. Ezenfelül ő az egyetlen olyan játékos, aki minden találkozón pályára is lépett ebben a szezonban.

Thiago Silva & Marquinhos (PSG) – CB (94 & 92)

Szerintem már lassan nem lesz év, hogy ez a brazil duó ne szerepeljen az év csapatában. A PSG összesen 24 gólt kapott idén, mely holtversenyben a második legjobb eredmény. Mind a két úriembernek nagy szerepe van hátul, és nélkülük nem lenne ugyanolyan a PSG hátsó sora.

Marco Verratti (PSG) – CM (94)

A PSG olasz irányítója rengeteget dolgozik a középpályán. A francia lapok sorra méltatják Verratit, és toronymagasan vezeti posztján a statisztikai versenyt.

Renato Sanchez (Lille) – CM (93)

Renato Sanchez lapja nekem idén nagyon bejött a FIFA-ban. Sajnálom, hogy sok speciális lapja nem volt idén, de remélem évről évre többet láthatunk a portugálból.

Angel di Maria (PSG) – RW (95)

Az argentin manchesteri leszereplése visszatért és a PSG színeiben ismét egy remek szezont futott. A legtöbb gólpasszt ő osztotta ki idén, emellett pedig 8 gólt is jegyez a neve mellé.

Neymar (PSG) – LW (99)

A szezon legjobb játékosa volt idén a brazil, és a FIFA 20 egyik legkedveltebb kártyája. Nagyon sokan szeretnék, ha CAM lapja lenne, de szerintem egy LW-vel fog gazdagodni. Igen ő lesz a francia liga 99-es játékosa.

Neymar

Kylian Mbappé (PSG) – ST (98)

Mbappé fiatalkora ellenére is elképesztően tehetséges. A legtöbb csapat szívesen látna egy ilyen támadót soraiban. A francia rengeteg speckó lappal gazdagodott, melyet szerettek is használni a játékosok.

Mbappé

Wissam Ben Yedder (Monaco) – ST (95)

Szerintem ehhez nem is fűzök semmit. Tökéletes alkalom, hogy erre az évre abbahagyd a játékot, és ne is akarj többet játszani.

Ben Yedder

Cserepad:

  • Steve Mandana (Marseille) – GK
  • Gabriel (Lille) – CB
  • Leo Dubois (Lyon) – RB
  • Hassane Kamara (Reims) – LB
  • Idrissa Gueye (PSG) – CDM
  • Teji Savanier (Montpellier) – CM
  • Morgan Sanson (Marseille) – CM
  • Victor Osimhen (Lille) – ST
  • Islam Slimani (Monaco) – ST

Ez tehát az általunk várt Ligue 1 TOTSSF.

Az ég óvjon meg mindenkit, a sok Ben Yedder, Neymar és Mbappé-tól a hétvégén.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×