Gaming

Kingdom Hearts animációs sorozat készülhet a játék alapján

Aki imádja a Kingdom Hearts játékokat, bizonyára örül a hírnek, hogy a Disney a játékok után animációs sorozatot készít a szereplőkkel, legalábbis állítólag. A Disney klasszikus szereplőit az elmúlt évtizedekben egy teljesen más történetben ismerhettük meg. Ráadásul a Kingdom Hearts menő karaktert csinált belőlük, meghagyva azok igazi jellegét. Aki jól ismeri a Kingdom Hearts történeteit, jól tudja, hogy a Square Enix igen komolyan vette a játékot, és  bonyolult történetet írt hozzá.

Szívből reméljük, hogy a sorozat is méltó lesz ahhoz, amit a Square Enix összehozott a Disney és a Final Fantasy karaktereivel.

A hír egyelőre sajnos a Disney részéről nem nyert megerősítést, de több újságíró állítja a Twitteren, hogy tervben van egy ilyen sorozat. Amit eddig tudni lehet, hogy a Disney+ szolgáltatásban lesz elérhető, illetve animációs sorozatról van szó.

Emy Kaya, a The Cinema Spot újságírója szerint a Disney a Square Enixre-re bízta a feladatot, tehát a történet hasonlóan szövevényes lehet. A csapat állítólag már készített egy pilot epizódot, ami ugyanúgy Unreal Engine alatt készült, ahogy a játékok is. Nem sokkal később több újságíró is megerősítette a hírt.

A Disney eredetileg a 2002-es játék sikere után tervezte elindítani a Kingdom Hearts animációs sorozatot, de azt akkor elvetették, mivel a játék történetének „rendkívül eltérő értelmezése” volt. A Disney vagy a Square Enix eddig semmilyen bejelentést nem tett a sorozat készítéséről, így ez eddig még csak pletyka.

Személy szerint imádnám, ha készülne egy ilyen sorozat, de annak is örülnék, ha a következő Kingdom Hearts játékot bejelentenék.

DV

Korábbi cikkek

Ez a fegyver lehet a Warzone Season 3 legnagyobb nyertese

2024.04.01. – Már csak néhány nap választ el minket a Warzone és Modern Warfare III…

2 óra telt el azóta...

Kiderült, hogy mikor kerül ki a 28 éves Wordpad a Windowsokból

2024.04.01. – Nem titok, hogy a Microsoft folyamatosan igyekszik formálni a Windows 11, de még…

2 óra telt el azóta...

Remekeltek a magyarok a Counter-Strike 2 első Major versenyén

2024.04.01. – Március 31-én véget ért a Counter-Strike 2 első Major eseménye. Körök kimenetelét is befolyásoló bugokban,…

2 óra telt el azóta...

Tényleg hatalmas ugrással érkezhet az AMD Ryzen következő generációja

2024.04.01. – Az AMD jelenleg még két foglalatot is életben tart. Bár már 2022 őszén…

3 óra telt el azóta...

Imádni fogod Rebirth újítását, ha utálod az unalmas Warzone meccseket

2024.04.01. – A Warzone játékosok már hatalmas lázban égnek, hiszen április harmadikán startol az új…

3 óra telt el azóta...

Szex, idegen paraziták és Semmelweis doktor – Bődületes áprilisi film és sorozatkínálat a Netflixen

Bódi Dániel 2024.04.01. - Nem mintha eddig lehetett volna okunk a panaszra, de úgy tűnik…

6 óra telt el azóta...