Egy Twitter felhasználó nemrég olyan képet töltött fel, ami megmutatja, mi lesz a következő hónap ingyenes játéka a PlayStation Plus előfizetők számára.

A PlayStation Plus előfizetők legalább két ingyenes játékot kapnak minden hónapban, megköszönve az előfizetést. Legutóbb igen jól jártak a játékosok, hiszen ilyen módon ingyen juthatnak hozzá a Call of Duty: WWII-höz, melyet május 26-án tettek ingyenessé, az Emlékezet napja alkalmából.

Az emlékezet napja (angolul: Memorial Day) nemzeti ünnep az Amerikai Egyesült Államokban,  amikor azokról a személyekről emlékeznek meg, akik az amerikai fegyveres erőknél teljesített szolgálatuk közben az életüket vesztették.

Kép forrása: PS Plus

Persze mivel a cím sokak számára nagy örömet okozott, sokan már arra kíváncsiak, vajon mi lehet következő ingyenes játék a szolgáltatásban? Sokan arra számítottak, hogy valami kevésbé ismert cím kerül a középpontba, de ez a pletykák szerint nem így lesz.

Sőt: rengeteg pletyka arról szólt, hogy a Marvel Spider-Man lesz elérhető PlayStation Pluson ingyen. Ezt aztán hamar megcáfolta a tény, hogy a játék csak nemrég lett elérhető a PlayStation Now szolgáltatásban, így korai lenne még az ingyenesség.

Egy nemrég kiszivárgott videó viszont most arra utal, hogy az akció-shooter Star Wars: Battlefront 2 lesz a ingyenes júniusban.


Persze a játékosok akkor lehetnek ebben biztosak, ha a Sony bejelenti, de azért a bizonyíték elég egyértelmű. Sokan reménykednek most abban, hogy a videó és a kép hiteles, és hamarosan ingyen megkapják a Battlefront 2-t.

 

A PlayStation Plus úgy tűnik, igyekszik minél erősebb címeket adni ingyen az előfizetők számára, egyre több felhasználót bevonzva. Valószínűleg látják, milyen sikert ér el ezzel az Epic Games.

Csak így tovább Sony!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×