Hamarosan elstartol az aktuális Fortnite szezon utolsó játékbeli eseménye. Már a forrásfájlok között is megtalálható az utóhatása.

A napokban megérkezett a Fortnite v12.61-es frissítése. Történetesen ez az utolsó bővítménye az aktuális szezonnak, az ügynökök története hamarosan lezárul. Midas és világvége gépezete már felkészült a szezonzáró menetre, egy héten belül mindenre fény derül.

S mivel már nem lesz több frissítés a Chapter 2 második szezonja során, a forrásfájlok között már megtalálhatók az eseményhez kapcsolódó játékelemek. Az adatbányászok nap mint nap találnak valami újdonságot, ezúttal a Doomsday esemény utóhatását sikerült előkaparni a kliensből.

Eddig még sosem láttunk olyan Fortnite eseményt, amiben a kulcsfontosságú szereplők fákat ültettek, vagy virágokat öntöztek. Épp ezért lehetett arra számítani, hogy valami pusztításszerűt fog eredményezni a Doomsday Device aktiválása. Nos, akik erre tippeltek, azok a portán felvehetik a nyereményüket, az esemény után ugyanis temérdek törmelék és összeomlott épület marad majd hátra.

Többek között Agency sem fogja megúszni Midas akcióját, s már azt is tudjuk, hogy egészen pontosan hogyan fog festeni a hatalmas fehér épület az esemény után.

Agency a Doomsday esemény után

Az FNLEAKSANDINFO Twitter oldal sikeresen előbányászta a kliensből Agency új modelljét, s meg kell, hogy mondjuk, az Epic Games nem aprózta el. A fél épület megszűnt létezni, csupán egy-két fal marad csak épen a Doomsday esemény után.

Az épület belseje

Azt még nem tudni, hogy mi lesz a sorsuk a Vaultoknak. Valószínűleg szezon-exkluzív játékelemekről beszélünk, így meg lennénk lepve, ha a Season 3 során is nyitogathatnánk széfeket és vadászhatnánk Bossokat.

Agency tehát romokban fog heverni, vagyis a Doomsday Device nagy eséllyel egy robbanással fogja átalakítani a szigetet.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×