Egy furcsa glitch arra enged következtetni, hogy új healelési módszer érkezhet a Call of Duty: Warzone-ba. Elég meglepő lenne.

Már csak azért is meglepő a bandage (kötszer) ötlete a Call of Duty: Warzone-ban, hiszen a játék egyik különlegessége a többi battle royale játékhoz képest, hogy teljesen más a heal-rendszer. Míg mondjuk a PUBG-ben mindig szükséges valamilyen eszköz az életerő visszaállításához, a Warzone-ban elég csupán várni kicsit és az alapéleterő magától visszaáll. Ezen kívül a pajzs szolgál arra, hogy plusz védelmünk legyen, amit ugye lehet pótolni.

Ez alapvetően változtatta meg a heal-mechanikát, azt gondolom, hogy a pörgős játékmenethez szükséges módon.

Nemrég azonban egy játékos egy glitchre lett figyelmes, ami arra utal, hogy érkezhet a kötözés.

Még maga a Reddit felhasználó, regnilsemaj sem igazán értette a dolgot, így feltöltötte. A játékos csupán új pajzsot akart felvenni, ahelyett viszont egy kötöző animáció indult el. Az animáció azonban semmilyen szinten nem emelte az életerőt.

BANDAGES? Can some please explain? from r/CODWarzone

Persze előfordulhat, hogy a jelenség csupán a játék egy régi elemét mutatja, de még az is előfordulhat, hogy a jövőben új funkció kerülhet be a Warzone heal-rendszerébe. Mindenesetre elég furcsa lenne, hiszen ilyen típusú healre eddig – szerencsére – nem volt szükség.

A Call of Duty: Warzone 4. évadénak indulása június elején vérható. Talán akkor megtudjuk, hogy ez egy baki volt, vagy jön valami újdonság.

Te örülnél, ha bekerülne a bandage a Warzone-ba?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×