Megérkeztek a legújabb játékosok a Liga SBC kínálatába. Ezúttal a kínai, holland és olasz kapott friss játékost, melyből Robin Gosens lapja még használható is.

Újabb hét, újabb TOTSSF, újabb játékos a liga SBC-be. Ezúttal az Eredivisie, CSL és Seria A kirakós gyűjtögetői kaptak új játékost, melyből leginkább csak Robin Gosens lapján akadt meg a szemünk.

A német fiatalember nagyon magas védekezési statokkal rendelkezik annak ellenére, hogy hivatalosan LM posztra van kijelölve. 3 csillagos SM, 3 csillagos WF, bal lábas 183 centis. Gyors és agilis játékos, akinek a passza és helyezkedése is rendben van. Egy Guardiannal simán egy bitang jó szélső védőt csinálhatunk belőle.

Gosens

A Seria A és német csapatok összekötésében is segít, ráadásul ha inkább előre szeretnénk küldeni, arra is van lehetőségünk, de akkor egy sniper chemyt rakjunk rá. Én 3 védős felállásban rámerném bízni a szélét, hisz ez a lap rendelkezik posztján a legmagasabb védekezési statokkal.

Berghuis esetében nekem aggályaim vannak. A szokásos dupla 3 csillag itt is jelen van, viszont az a Workrate nekem nagyon gyenge. Oké a támadó statjai nem rosszak, és valószínűleg ha az lenne a meta, hogy fuss el a szélen és add be arra nagyon jó, de na. Most az nem a legjobb megoldás.

Szegény Dembelé lapját pedig megpakolták minden jóval, csak a tüdejét kihagyták szegény belgának. Box to Box középpályás nem lesz. Maximum, ha stay back taktikával játszatod fog jól működni, de akkor is szerintem cserére fog szorulni.

Gosens lapja szerintem megéri. Ha esetleg hátrányban vagy, és gyakran állsz át három védős felállásra, akkor simán lekaphatod az egyik szélső hátvéded és átveheti a helyét a német. Szerintem még a kezdőbe is be tud férni, mert nem egy rossz lap.

Ti használjátok valamelyik játékost?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×