Egyszerűen nincs mese, tarol az AMD processzorfronton.

Amíg az AMD a videókártya-fronton kevésbé remekel, addig a processzorpiacon valósággal tarolnak az utóbbi időben. Az Intel már csak a tehetősebb gamerekre számíthat, az AMD-k ugyanis mind árban, mind pedig többszálas teljesítményben vezetik a versenyt. A Linux atyja, Linus Torvalds pedig újabb ütést vitt be a kékeknek, blogjában ugyanis

elmesélte, hogy a hétvégén új gépet újított be. Ami kivételesen AMD lett, pedig 15 éve csakis kizárólag Intelt vásárolt.

Linux atyja, Linus Torvalds

A választása egy 32 magos/64 szálas AMD Threadripper 3970X-re esett. Láthatólag nagyon örül az új processzornak, meg is jegyezte, hogy ezzel a gépe most nagyjából háromszor olyan gyors, mint amire számított. Azt is megemlítette, hogy szívesen vásárolna már valami ARM architektúrájú processzort is, de azoknak még nem jött el az idejük egyelőre.

Talán pont a hasonló véleményvezérek döntései fogják rádöbbenteni az Intelt, hogy valamin változtatni kellene? Nos, ezt nem tudjuk, csak remélni tudjuk, mert pont ideje lenne már hozniuk valami VALÓBAN újat.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×