Hosszas találgatások után végre fény derült a Call of Duty Warzone bunkereinek titkára. Sajnos a camperek ebből is előnyt tudtak kovácsolni.

Most, hogy mindenki tud a bunkerekről és azok működéséről, sajnos azok a játékosok is feltűntek, akiket annyira nem mozgat a bejutás, ellenben szívesen tuningolják kicsit a statisztikáikat a kincskereső játékosokkal.

Múlt héten az összes Warzone bunker végre megnyitotta kapuit. Bár mindegyik gazdagon rejt magában lootot, a Bunker 11 mind közül kiemelkedik. Ezen a rejtekhelyen ugyanis nem csak a loot kiemelkedő, de még a következő CoD-ra is vannak utaló jelek.

Thanks for the free bunker access. from CODWarzone

Az elmúlt időszakban ilyen és ehhez hasonló videókkal van tele a játék hivatalos redditje, a játékosok pedig a legkülönfélébb véleményen vannak a jelenséggel kapcsolatban. Egyfelől vannak, akik kifejezetten ingerültek a camperek miatt, mondván miattuk már egyik bunkerbe sem lehet bejutni.

A másik rész (valószínűleg ők azok, akik lesben állnak) azt mondja, bár nem tesz jót az akciónak, ez mégis csak egy túlélésről szóló battle royale.

A helyzet az, hogy tényleg borzasztó nehéz, pláne a 11-es számú bunkerbe való bejutás. A többiekhez elég egy belépő kártya, a mostanra legendássá vált Bunker 11 viszont egy szép sor küldetés után nyílik csak ki a játékosoknak.

Szerintetek hogyan lehetne egyensúlyba hozni a bunkerek működését? El lehet egyáltalán érni, hogy ne ezek körül történjen minden akció? Leülepszik majd egyszer a helyszínek felkapottsága?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×