Most már tényleg nagyon közel kerültünk a Fortnite szezon lezárásához. A játék történetének leghosszabb időszaka fog május 30-án befejeződni és végre kezdetét veheti a Chapter 2 Season 3. Sokan már hetek óta a váltást várják, mások azonban még mindig bizonyos célokat hajkurásznak a lezárásig.

Pörögnek az események

A közösséget hetek óta lázban tartó Doomsday event története tegnap napvilágra kerülhetett, de már hetek, talán hónapok óta megy a találgatás. Kezdve Travis Scott koncertjével, a pályán feltűnő pocsolyákkal és még megannyi jellel, mindenki a pálya merülésére számít.

Egészen biztos, hogy ehhez az eseményhez fogunk közelebb kerülni a ma élesedő v12.61-es frissítéssel is. Sajnos az Epic-nek csak mostanában lett szokása, hogy egy patch notes jellegű posztot is csatol a frissítés mellé, így mindig találgatni kell, hogy mi jön vagy jött a frissítésben.

Aim assist nerf

Az Epic többször elmondta, hogy az FNCS végét várják, hogy belenyúlhassanak végre a rendszerbe. Az elmúlt hétvégén az esemény véget ért, így a fejlesztők most már szabadon piszkálhatják a sokat kritizált rendszert. A v12.61-es frissítés egyik legnagyobb mechanikabeli változtatása jó eséllyel ez lesz tehát, nincs okuk tovább várni ezzel.

Hibajavítások

Elkerülhetetlen, hogy egy nagy frissítés ne javítson ki néhány ismert hibát. Nincs ez másképp most sem, két olyan dolog is van, amit az ígéretük szerint a következő, tehát a v12.61-es csomagban javítanak a fejlesztők.

  • Nem változnak a számok a sport témájú kinézeteken
  • Egyesek nem tudják refundolni a megváltozott Dragacorn Glidert

Doomsday esemény

Természetesen, ahogyan azt fentebb is írtuk, a sztori sem maradhat érintetlen a szezon utolsó pillanataiban befutó frissítésben. Furcsa is lenne, hiszen igazából ez a frissítés elsőszámú oka.

Bár első körben nem számítunk sok információra, hiszen a Doomsday már valószínűleg készen áll, a titkosított fájlokból azért biztosan kiolvasnak majd nekünk 1-2 érdekességet az erre specializálódott adatbányászok.

Ti milyen változásokat szeretnétek azonnal megkapni, lehetőleg még a v12.30-as harmadik szezont beindító frissítés előtt?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×