Befutott az éles szerverekre a Fortnite aktuális szezonjának utolsó frissítése. A szezonzáró esemény pedig megkapta utolsó játékelemeit.

A tegnapi nap folyamán írtunk egy leakről, ami potenciális spoilereket tartalmazott az aktuális szezon lezárásáról. Nagy valószínűséggel mindezt a Doomsday esemény fogja keretbe foglalni, egy közösségi tag pedig látszólag megszerezte a cselekmény leírását. Nem tűnt feltétlenül hihetetlennek, ám biztosan fenntartásokkal kezelték sokan. Viszont a játék legújabb fájljai alapján könnyen lehet, hogy igaznak bizonyul.

 

A teljes menetet ezúttal nem írjuk le azok számára, akik a játékon belül szeretnék megcsodálni az Epic Games kreativitását. A v12.61-es frissítésben viszont érkeztek olyan tartalmak, amik valamilyen szinten ráutalhatnak az eventre. Nem nagy titok, hogy Midas az esemény során viselhet egy Tempestre hajazó öltözéket, amit ezúttal Cyclo-nak neveztek el a fejlesztők. Ismét megszerezhető lesz Outfit formájában az Item Shopból. A Legendary kategóriába érkezik, vagyis feltehetően 2000 V-Buck fejében szerezhetjük meg magunknak. (Az persze csak hab lenne a tortán, ha Midas kapná meg speciális stílusként. Ám ismerve az Epic piaci modelljét, erre igencsak kevés esélyt látni.)

 

Mindezek mellett új, az eseményre vonatkozó fájlok is érkeztek, ezek egytől egyig a legutóbb publikált teóriát erősítik. Egy biztos, hatalmas káoszt fog okozni Midas és gépezete a Fortnite szigeten. Kicsivel több, mint egy hét maradt csak hátra a Chapter 2 második szezonjából, érdemes hát kiélvezni, mert utána új fejezet kezdődik.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×