Az Infinity Ward art directora, Joel Emslie betekintést nyújt egy tizenhárom éves outfit eredettörténetébe. Ez inspirálta a Modern Warfare alkotóit.

A Call of Duty: Modern Warfare és Warzone talán abban is egyedi, hogy a játékosokat egyedi operátorokkal, illetve azokhoz ingyen/pénzért elérhető outfitekkel díjazza. Így idővel mindenki egyre egyedibb módon jelenhet meg a játékban.

Ezen karakterkinézetek azonban nem véletlen lettek ilyenek a Modern Warfare-ben. Ahogy a 2019-es játékban szinte minden megidézi a régi és klasszikus CoD címek egy-egy elemét (mapok, fegyverek stb.), ez igaz az operátorokra is. Eddig ebben nincs is semmi újdonság.

Adott azonban az operátorok között Yegor karaktere, akinek ikonikus sportruhája lehetővé teszi, hogy a Warzone egész mapján látható legyen bárki számára. Az Infinity Ward art directora, Joel Emslie nemrég azt mondta, hogy a karakter ikonikus melegítője utal egy karakterre, aki az eredeti Modern Warfare-hez készült.

Emslie elmondta: Yegor kinézete Imran Zakheav fiának, Victornak külsején alapszik, aki a Call of Duty 4: Modern Warfare-ben jelent meg. Akkoriban a melegítők, szabadidőruhák nagyon népszerűek voltak, különösen ha oroszokat akartak ábrázolni. így Emslie úgy döntött, hogy széldzsekit és melegítőnadrágot ad Victorra. Yegor egyfajta tisztelgés előtte és egyértelmű utalás a karakterre.

Kép forrása: Warzone

„Yegor melegítője egy szerelmes levél egy karakternek, amelyet 13 évvel ezelőtt készítettem a Call of Duty 4: Modern Warfare-hez. Zakeav fia egyike volt azon srácoknak, akikkel együtt mész a kocsiban a játék elején. Valamiért a sportruházat nagy divat volt abban az évben” – mondta Joel Emslie az IGN-nek.

Nos, ha bárki kíváncsi volt arra, hogy Yegor miért szeret ilyen ruhákban rohangálni, hát ezért. Persze nem ez az egyetlen dolog, amit a régi játékokból vettek/vesznek át a Modern Warfare és Warzone fejlesztői. Nyilván te is rengeteg utalást találtál már a játékban. Ha igen, mindenképp oszd meg velünk!

Neked tetszik Yegor karaktere és ruhája?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×