Azt mindig is tudtuk, hogy PC-n valamiért teljesen más a FIFA élmény. Ilyen csalásokkal manipulálják arrafelé a Top 100-at.

A legtöbb online multiplayer játékban vannak csalók. Sajnos ezeknek az egyedeknek az okoz boldogságot, ha elhitetik magukkal, hogy jók. Ilyenkor felvágnak azzal, hogy milyen magas szintet képviselnek, mikor azonban teljesíteni kéne, akkor elbújnak az ágy alá. Szerencsére a konzolokon nem ütik fel a fejüket, de PC-n csalásokkal manipulálják a TOP 100-at.

csalásokkal

Tekkz a FIFA egyik legtehetségesebb játékosa.

LittleSpanishGuy redditen fakadt ki, miután a hétvégén 15 csaló is a legjobb 100-ban végzett. Neki szerencséje volt, és sikerült bekerülnie, viszont 15 másik embertől elvették a lehetőséget. Állítása szerint ezekkel a csalásokkal manipulálják a rendszert:

  • Egyesek úgy választhatják ki, hogy hol akarnak végezni, hogy egy mérkőzést nem játszanak. Ez azért elég merész, hogy beírsz egy pontszámot és azt automatikusan megkapod.
  • Egy másik fajta csalás, hogy mikor a mez kiválasztásnál vagy, látod hogy az ellenfeled milyen statisztikákkal rendelkezik. Hogy végzett előző héten, milyen rangba van, így ha erősebb nálad, lazán kiléphetsz és kereshetsz újat.
  • A harmadik csoport több felhasználót futtat párhuzamosan. Ezek a felhasználók fiktív rating pontot kapnak, majd egymás ellen párbajoznak. Miután lőtt neki néhány gólt, kilép a másodlagos felhasználóval, és így növeli a saját ratingjét.

Az EA semmit sem tesz az ügy érdekében. Látszólag hidegen hagyja őket, hogy pontosan mi történik a PC-s közösségben. Szerencsére én konzolosként ilyennel még nem találkoztam és nem is nagyon hallottam ilyenről. Abból biztos botrány lenne, ha valaki hasonló módon manipulálná a rendszert. Mondjuk Amerikában már volt rá példa, ott mondjuk máshogy manipulálták a rendszert.

Ti milyen csalással találkoztatok már?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×