Divat lett mostanában egyetlen csapással kivégezni hatalmas ellenfeleket. Ennek a mozgalomnak Rextroy a vezetője, aki ezúttal PvP-ben aprított.

Nemrég beszámoltunk arról, hogy egy Rextroy nevű videós őrült mennyiségű sebzést felhalmozva egyetlen ütéssel győzte le a Ny’alotha raid első nagyobb ellenségét, Wrathiont. Mindezt egy exploittal, na meg körülbelül 300 IQ-val érte el. Ráadásul a lovagiasság mintapéldája is egyben, ugyanis csak az után osztotta meg mindezt a nagyérdeművel, hogy a Blizzardnak jelentette az esetet. Így mire az emberek kipróbálhatták volna, a fejlesztők már javították a hibát.

Később kiderült – szintén Rextroy-nak köszönhetően -, hogy a metódus, amit Wrathion legyőzésére használt, némi módosítással PvP során is felhasználható. Ezúttal a Battle for Azeroth új scaling-rendszerét használta fel arra, hogy megkeserítse mások életét.

A Blizzard az aktuális kiegészítő megjelenésekor változtatott a PvP-n úgy, hogy az a kevésbé jó felszereléssel rendelkező játékosoknak kedvezzen. Vagyis most már sokkal inkább számít a skill, mint a gear, ugyanis ha gyengébb felszereléssel küzdünk egy jobban felszerelt ellenfél ellen, a játék egy kisebb buffal látja el karakterünket, hogy kiegyenlítse az esélyeket.

 

Nos, Rextroy ezt kihasználva, meztelenül vágott neki a PvP-nek, a játék pedig ezért 226%-os sebzés buffal „ajándékozta meg”. Ezek az erősítések ráadásul a bombák sebzésére is kihatással vannak, így ahogy Wration esetében is, itt is előkerült a Mantid Firebomb. Mindezt még megspékelte egy tárggyal, ami garantálja, hogy kritikus csapást mérünk ellenfeleinkre, s kész is volt atombomba-szerű hatás.

Több százezer sebzést okozott paladinjával Rextroy egyetlen pillanat alatt, ráadásul AoE-ben. Ez pedig azt jelenti, hogy egyszerre akár több játékost is kivégezhetett a Mantid Firebombbal. Ezt be is mutatta Orgrimmarban, az aukciós házban igazi káoszt teremtett.

Még egyszer érdemes kiemelni, a szóban forgó kombináció már nem lehetséges, a Blizzard korlátozta a Mantid Firebomb működésének területét. Már nem hurcolhatjuk végig kedvünkre Azeroth-on.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×