A hétfői Eredivisie megérkezésével egy újabb objective játékossal gazdagodtunk. A TOTSSF egyik legerősebb ingyen lapja érkezett Martínez személyében.

A hétfői ligacsere ezúttal nem egy, hanem kettő TOTSSF csapatot is elhozott nekünk. Az holland Eredivisie mellett, a kínai CSL játékosai is beköszöntek. Bár én arra számítottam, hogy két objective játékos is jönni fog, végül csak egyben részesültünk. De ez az egy, egy nagyon jó addíció lehet a csapatodhoz. Íme Lisandro Martínez TOTSSF lapja:

TOTSSF Martínez

  • Justified Defence  – Adj gólpasszt két különböző Squad Battles (minimum Proffesional nehézség) vagy Rivals meccsen olyan játékossal, akinek a DEF statja minimum 77-es.
  • Ajax Architecht – Lőj gólt és adj gólpasszt 4 különböző Squad Battles (minimum World Class nehézség) vagy Rivals meccsen Ajax játékossal.
  • Eredivisie Enforcer – Adj gólpasszt Trough Ball segítségével (háromszög, Y), 3 különböző Rivals meccsen Eredivisie játékossal.
  • Argentine Anchor – Rúgj gólt Finesse lövéssel (R1+kör, RB+B), 4 különböző győztes Rivals meccsen argentin középpályással.

A feladatok elvégzése egyáltalán nem nehéz. A Justified Defence, Ajax Architecht és Eredivisie feladatokhoz: Ziyech, Promes és Martínez speciális lapjait használom. Az Argentine Anchorhoz, Alejandro Gómezből és Lautaro Martinezből csináltam CAM-ot, és velük csinálom meg a feladatot.

Egyértelműen érdemes kiszedni. Martínez védekező középpályásként és középvédőként is használható. Ha van egy Tagliaficod tökéletes linket ad, ami nagyon sokat dob a chemen. A 3/3 csillag nála annyira nem vészes, ráadásul ballábas. Egy Anchorral lesz tökéletes a kártya.

Mit ajánlok? Ezért a lapért érdemes grindolni. Vedd ki!

Szerintem pofon egyszerű az objective, és a hülyének is megéri.

Ti beépítitek?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×