Miután számos negatív és lekezelő kommentet kapott, a Skyrim nagyiként ismert Shirley Curry megváltoztatja Youtube csatornáját.

Az Elder Scrolls sorozat rajongói valószínűleg ismerik a Skyrim nagyit, Shirley Curry-t. Ő egy kedves, idős Youtuber, aki rendszeresen tölt fel Skyrim tartalmakat. Curry a közönségét gyakran „unokáinak” nevezi, sőt az Elder Scrolls 6-ban még NPC is lehet belőle.

Curry sokak számára inspiráló és imádják nézni, ám vannak olyanok is, akik trollkodást, rosszindulatú és lenéző kommenteket hagynak maguk után. Most kiderült: ez nem éppen tesz jót az egészségének, sőt. Nemrég egy olyan videót tett közzé, amiben bevallja, hogy milyen következményei lettek annak, hogy egyesek szeretik szekálni az interneten.

 

„Az egészségem nem túl jó. A vérnyomásom nagyon magas, ahogy a stressz szintem is. Át kell vennem az irányítást. Néhány komment túlságosan is stresszel engem” – mondta a videóban.

Úgy tűnik, hogy a kérdéses kommentek közt számos olyan szerepel, amivel a nézők megpróbálják neki elmagyarázni a játékot, vagy épp meg akarják mondani neki, hogy hogyan játsszon. Bár az ilyen nézők azt hiszik segítenek, valójában frusztrálják az idős gamert. Rajtuk kívül ott vannak a trollok és kritikusok, akik szintén nem tesznek jót Curry egészségének.

„Évek óta játszom a játékkal. Tudok a HUD-ról, ismerem az összes mechanikát. Tudom, hogyan szeretnék játszani. Elmondtam nagyon sokszor, hogy nem kell ezekre emlékeztetni” – tette hozzá.

Az egészsége miatt a Skyrim nagyi most kevesebb videót készít a csatornára. Legutóbb két hetes szünetet tartott, az élő adások azóta jóval ritkábbak. Az ilyen típusú kommenteket ugyan igyekszik törölni, az egészségére nincs túl jó hatással. Videójában még azt is kifejti, hogy szívesebben játszik magában, mint közönség előtt. Ott nem éri ilyen jellegű stressz és nem mondják meg neki, hogy hogyan kéne játszania.

Te ismersz olyanokat, akik folyton megmondják neked, hogy hogyan kéne játszanod kedvenc játékoddal?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×