A Call of Duty: Warzone világrekordjairól többször írtunk az elmúlt hetekben. Nem gondoltuk volna, hogy egy csapat ilyen hamar megdönti a Quad rekordot.

Úgy tűnik, hogy a Call of Duty: Warzone játékmódban nem csak a győzelemért folyik a harc, de a legjobbak a világrekord felállítását is nagy dicsőségnek tartják.

Nem is olyan rég számoltunk be arról, hogy 4 fős felállásban Teepee, Symfuhny, HusKerrs és DougisRaw csapata, agresszív játékuknak köszönhetően 121 killel fejezte be a kört. Nos, mivel egyre több esport csapat is sok időt fektet a Warzone-ba, így újabb rekord született a 4 fős játékmódban.

Vikkstar, Cellium, Priestahh és ABeZy nemrég összesen 138 kill hoztak össze – az előző rekordot összesen 17 killel felülmúlva.

Cellium, Priestahh és ABeZy egyébként az Atlanta FaZe profi játékosai, akik legutóbb május 10-én a Call of Duty League 2020 Week 7 – Florida eseményen megszerezték az első helyet.

Először persze úgy tűnt, hogy 137 az új rekord, de a játék a végén nekik ítélt még egy killt, így jött ki a 138. Az egészben az a megdöbbentő, hogy a Gulag funkciónak köszönhetően több játékost öltek meg, mint amennyien eredetileg voltak. A meccs ugyanis 135 játékossal indult el, ami azt jelenti, hogy egyes játékosokat többször is megöltek.

Bár a Call of Duty League szabályai nem teszik lehetővé, hogy a profi játékosok streameljék a meccset, Vikkstar feltöltötte azt a Youtube-ra.

 

Íme még egyszer az eddigi rekordok:

Rekord Csúcstartó Killek Dátum
Solo MuTeX 40 Május 23.
Trio OtherGun, Swiko, Seoxi 93 Április 30.
Quad Vikkstar123, Cellium, ABeZy & Priestahh 138 Május 23.
Solo vs Trio Biffle 54 Május 18.
Solo vs Quad ApeX Phanosy 53 Május 16.

Szerinted melyik csapat lesz képes megdönteni a killrekordot?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×