Mindeközben várjuk a Source 2-t, ami talán soha nem érkezik meg.

Mindössze két hete röppent fel a pletyka, mi szerint a Source 2 akár 24 órán belül megérkezhet. Azóta eltel jó pár nap, de nem történt semmi, szóval vagy tévedtek a határidőkkel, vagy az egész csak kamu volt. Ez most mindegy is, ugyanis a CS:GO közösség azóta is Source 2 lázban ég, amire most egy Unreal Engine 4-es Cache port tudott ráígérni. Egy felhasználó ugyanis bedobott egy screenshotot a pálya UE4 alatti kinézetéről.

A képre hamar ráugrott a CS:GO tábora

A képet látva gondolom nem kell túlzottan magyarázni, hogy miért is őrültek meg a játékosok. A CS:GO jelenlegi grafikájánál ugyanis jóval impozánsabb kinézetet értek el a portolást végző rajongók. Tudjuk persze mindannyian, hogy a CS:GO-t futtató Source motor nem épp mai jószág, hiába toldozza-foltozza a Valve rendszeresen.

Az emberek véleménye valamennyire megoszlik egyébként ezúttal is. Egyesek szerint jól néz ki a port, de túl nagy lehet a gépigénye, míg mások szerint az Unreal Engine 4-es játékokban az ellenfelek nem olyan könnyen észrevehetőek, mint mondjuk a CS:GO-ban, ezért már eleve kár oda portolni. A legtöbben viszont azonnal kipróbálnák ezt a verziót is.

Egy korábbi Cache remake

Nos, mindegy is igazából, hiszen az egész csupán álmodozás marad, hiszen a Valve valószínűleg sosem fog Unreal Engine 4-re váltani.

Korábban is voltak már próbálkozások egyébként, Cache valamiért nagyon népszerű a portolók körében:

 

 

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×